Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

KASÜSEM’den Üniversite Özel Sektör İş Birliği Kapsamında Eğitim

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KASÜSEM) bünyesinde, üniversite-özel sektör iş birliği kapsamında düzenlenen eğitim programları devam ediyor.

İş birliği kapsamında İlimizde faaliyet gösteren Kronospan Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. personeline yönelik “Genel Muhasebe ve Maliyet Yönetimi” kursu KASÜSEM bünyesinde başladı.

Kronospan Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş personeline yönelik on sekiz saatlik verilecek olan kursun eğitimleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ebubekir Doğan tarafından verilecek.

Düzenlenen program ile katılımcılara ticari belgeler, finansal muhasebe ile maliyet ve yönetim muhasebesi konularında eğitimler verilerek, personelin bilgilendirilmesi sağlanıyor.